Ved å bestille varer hos oss, aksepterer du følgende vilkår:

FRI FRAKT
I perioder hvor vi tilbyr FRI FRAKT til våre kunder, er våre rutiner slik at frakten fjernes manuelt fra din ordre. Har du ytterligere spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt på e-post: info@popovic.no

HJEMLEVERING
I perioder hvor vi tilbyr HJEMLEVERING til våre kunder, er våre rutiner slik at denne typen ordre må foreligge før kl.09:00, for at varen skal bli levert til ønsket adresse innen samme dag. Kommer ordren etter kl.09:00, må kunden være fleksibel på at varen kan bli levert til ønsket adresse påfølgende dag. HJEMLEVERING skjer KUN PÅ HVERDAGER. Kunden må spesifisere i ordren om den skal leveres innen/rundt et spesifikt klokkeslett, slik at Popovic kan få levert varen når kunden er tilgjengelig.

GENERELT
Popovic Agency (Org.nr. 917 707 995)
Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift 25%. Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss. Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg av produkter på www.popovic.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

PERSONVERN & SIKKERHET
Ved bestilling registeres du som kunde hos oss. Ved å registere deg samtykker du i at popovic kan bruke de kontaktopplysningene du oppgir for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Opplysningene blir også lagret og brukt til informasjons- og markedsføringsstatistikk. Vi vil ikke bruke kontakopplysningene for å kontakte deg i forbindelse med kampanjer eller annen markedsføring.

BESTILLING & LEVERING
Når vi mottar bestillinger, bekrefter vi ordren ved å automatisk sende en ordrebekreftelse til din oppgitte e-postadresse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Du er selv pliktig å sjekke at informasjon i ordren er korrekt. Vi sender all informasjon til deg via e-post, det er derfor viktig at du gir spesifikk beskjed hvis du ønsker å bli kontaktet på en annen måte. Når ordren er ekspedert vil du få en ny mail fra oss med sporingslink til pakken.

Vanligvis sender vi varen innen 1-2 virkedager etter at bestillingen er mottatt og lagersjekker utført. I travle perioder (ved salg, høytider o.l.) må det påregnes ekstra tid i forbindelse med både levering og svar på henvendelser til kundeservice. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved «utsolgt» situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet.

Det er svært viktig at pakker blir hentet innen hentefristen. For pakker som ikke blir hentet forbeholder popovic seg retten til å kreve en avgift på 350,- i ekspederingskostnader, samt fraktkostnader til Posten. Har du betalt med kort vil gebyr for uavhentet pakke avregnes fra kjøpssummen og trekkes fra kortet. Inntil gebyret er betalt vil du ikke kunne legge inn ny ordre hos oss. Alle varer i en ordre sendes samlet med Posten.

BETALING & PRIS
Vi tilbyr betaling med Visa, Mastercard og BankAxess. Dersom du har nettbank tilknyttet betalingskort kan du bli bedt om å verifisere betalingen med BankID, eller andre påloggingsopplysninger for nettbank. Dette er sikkerhetsløsninger kalt Verified by Visa og MasterCard Secure Code, og vil medføre at betalingen er sikrere og bedre kryptert.
Våre priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet, inkludert porto, frakt o.l. vil fremkomme før betalingen foretas.

ANGRERETT & RETUR
Du har full angrerett når du handler varer hos oss, hvilket innebærer at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake og få pengene igjen.
Sammen med din forsendelse ligger det et angrerettskjema og en returetikett. Fyll ut angrettskjemaet og legg den i esken. Ved retur er det du som kunde som må betale for returkostandene. Du kan velge å bruke returetikken som fulgte med i esken, ved å lime den på returpakken.

Varer må returneres i orginalemballasje.

TRYKKFEIL
Vi tilstreber alltid å oppgi så korrekt informasjon om enkeltprodukter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil kan forekomme. Dette vil i værste konsekvens kunne innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt.